Thursday, August 5, 2010

Rumah Sakit Hello Kitty

Disebabkan aku amat lah meminati kaler pink jadi aku nak share la apa yang aku dapat dari satu laman web nih.. 

Taiwan-Pertama nya di dunia dan bertemakan Hello Kitty ia adalah rumah sakit bersalin yang pertama di Yuanlin,Taiwan..dibangunkan pada tahun 2006 dan menelan belanja $3 juta...(WOWWWW!!!). 

Merangkumi 34 tempat tidur dan diharapkan rumah bersalin nih dapat mengurangkan stress si ibu untuk melahirkan anak masa bersalin..huhuhu..nampak lucu tapi kalau la aku dapat bersalin kat cni mesti aku hepi jugak...sebab semuanya kaler PINK..yuhuuuu!!! love PINK!!! ^-^ 

p/s:abg..syg nk bersalin kt cni la..ihihih.. ^-^

13 comments:

  1. eeiii cumelnye....

    ReplyDelete
  2. alaaaaaa.....nice sgt:)
    dpt mnenangkan ati ibu lepas b'salin...ngeee:)
    jom!!kita bersalin kt sna nk??ehehehe

    ReplyDelete
  3. najwa..kawen pon blom nih cne nk bersalin kt ctuh..hehe..tp mesti mahal kan..hooho

    ReplyDelete
  4. beshhhh!!!
    tia ske pink jugakkkk!

    ReplyDelete
  5. tia..agak2 nk bersalin dtg ke taiwan ye..ihiihih

    ReplyDelete
  6. nanti nak bersalin kat Taiwan la????
    hahahahha


    kawen pon blom ? hihihi

    ReplyDelete
  7. mawar...hajat dihajati mmg cmtuh tp konpem2 la my laling x bg..mesti die ckp:kos mahal!kos mahal!kos mahal..hahahha..

    ReplyDelete
  8. bloggerman...klu istri nk bersalin bawak la ke cnih..ohohoho

    ReplyDelete
  9. wow idea menarik, warna pinknya takdelah menyakitkan mata. nmpak lembut je.

    ReplyDelete