Thursday, March 26, 2015

Baby Walker Alya

Assalamualaikum readers. Hari ni dah 25/3, hari bergaji tuk kakitangan awam. So setelah settle hutang tertunggak tiba la masa tuk beli barang anak dara Nur Alya Humaira yang dah masuk 6 bulan ni. Yehuuu.. nak beli baju, baju dah banyak sangat dah. Jadik bulan ni ibu belikan alya baby walker yek!

Alya lom pandai merangkak pon lagi. Setakat meniarap golek2, reverse ke belakang memang dah cukup hebat la bagi alya ni.




 
 Ramai yang cakap baby walker sebenarnya tak elok untuk perkembangan bayi berjalan. 
Tapi bagi aku its up to opinion masing-masing. Bagi aku selagi aku masukkan alya dalam baby walker n tak jatuh tergolek it worth it la belinye. 
Aku belj tujuan asalnya mudahkan aku tuk buat kerja, sebab sekarang ni alya asik nak kena teman je. Kalau aku masukkan dia dalam  baby walker at least boleh la aku buat kerja sambil dia tengok aku.


Aku beli baby walker jenama fairworld. Ni antara murah n selamat la yang aku tengok. 
Aku grab baby walker ni kat Astaka 
Muar, dalam rm 140 jek. Balik aku terus mintak ayah alya pasangkan. 
Haih ibu pulak yang excited nak oiiii..

Lepas pasang terus masukkan alya dalam baby walker. Memula reaksi excited dapat picit2 lagu kat baby walker tu. 
Bila lama-lama start le manja dia menangis nak ibu amik. Alya hope kamu cepat jalan ye lepas ni.. muaaahh sikit
!!


1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete